Jurământul militar al elevilor Școlii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă - Boldești

Jurământul militar al elevilor Școlii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă - Boldești

Prin depunerea Jurământului Militar, tinerii, în calitate de viitori pompieri salvatori, și-au luat angajamentul că își vor face datoria și își vor dedica cariera pentru apărarea vieții și bunurilor oamenilor aflați în pericol.


La festivitate au participat secretarul de stat și șef al DSU, dr. Raed ARAFAT, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general-locotenent Dan-Paul IAMANDI, subprefectul judeţului Prahova Alexandru-Florin VANE, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice, părinţi, rude şi prieteni ai elevilor.


„Ziua depunerii jurământului militar este unică pentru fiecare dintre dumneavoastră. Este un moment cu o încărcătură emoțională puternică, care vă deschide ochii și sufletul pentru ceea ce va urma: un drum plin de provocări, anevoios pe alocuri, dar plin de satisfacții, un drum al perfecționării profesionale și acumulării de cunoștințe. Veți fi în slujba țării, iar de modul în care veți acționa în misiunile încredințate va depinde siguranța semenilor și a comunităților pe care le veți apăra. Nu uitați nicio clipă că vă asumați o misiune dificilă care cere sacrificii și implicare maximă.” a transmis cu acest prilej Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat.


Felicitări și multe realizări tuturor!

22.12.2021