Recompensele militarilor, o confirmare a „lucrului bine făcut”

Recompensele militarilor, o confirmare a „lucrului bine făcut”

În calendarul activităților prilejuite de Ziua Națională a României, astăzi, pe agenda de lucru a conducerii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, s-a aflat un moment marcant și deosebit de important în viața oricărui militar: înaintările în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.


Astfel, dăruirea, devotamentul și seriozitatea manifestate pentru ducerea la îndeplinire a sarcinilor încredințate aveau să fie oferite salvatorilor profesioniști români, care s-au remarcat în misiunile derulate atât la nivel național, cât și internațional.


Cu prilejul marii sărbători naționale, conducerea IGSU a mai adăugat o tresă pe umerii celor 53 de ofițeri și 244 de maiștri militari și subofițeri din IGSU și unitățile subordonate care, prin efort susținut și perseverență, au contribuit la creșterea și dezvoltarea instituției, în domenii de activitate diverse.


În prezența domnului general Dan-Paul Iamandi, inspector general al IGSU, și a adjunctului acestuia, domnul general-maior Benone-Gabriel Duduc, s-au dat citire ordinelor de avansare în gradul militar următor pentru opt ofițeri și un subofițer din IGSU.


„Mult succes vă doresc! Bucurați-vă de acest moment important din cariera unui militar și oferiți exemple de moralitate și profesionalism colegilor dumneavoastră! Fiți mândri de rezultatele obținute, încununate de experiența acumulată în tot acest timp. Sunt tare mândru că lucrez în acest colectiv”, a fost mesajul domnului comandant adresat militarilor merituoși.


Felicitări și din partea noastră!

05.12.2022