IGSU

Aniversarea Zilei Politiei Romane

2017-03-24

În cursul zilei de vineri, 24 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Poliţiei Române, activitate găzduită de Cercul Militar Naţional.

 

Intalnirea anuala a prefectilor şi subprefectilor din Romania

2017-03-16

Joi, 16 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la întâlnirea anuală a prefecţilor şi subprefecţilor din România. Această activitate este găzduită la Târgu Mureş.

 

Evaluarea activitatii Ministerului Afacerilor Interne

2017-03-15

Astăzi, 15 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Ministerul Afacerilor Interne.

 

GRUP DE LUCRU INTERINSTITUŢIONAL

2017-03-15

Miercuri, 15 martie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, coordonează grupul de lucru interinstituţional pentru stabilirea şi implementarea resurselor aferente cerinţei „Capacitatea de gestionare eficientă a deplasării necontrolate a populaţiei”.

 

Bune practici Romano-Japoneze

2017-03-13

Astăzi, 13 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la Conferinţa România-Japonia despre managementul dezastrelor. Scopul conferinţei este de a dezvolta cooperarea între cele două ţări, prin schimbul de experienţă în domeniul reducerii riscurilor la cutremure. Această activitate va fi găzduită de Biblioteca Centrală Universitară.

 

EXERCITIU EUROMODEX 2017

2017-03-10

Vineri, 10 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la Exerciţiul în teren pentru module de protecţie civilă pentru gestionarea inundaţiilor - EUROMODEX 2017, ce se va desfăşura în perioada 9-12 martie a.c. la Timişoara.

 

Expertii din SUA ii invata pe specialistii romani managementul dezastrelor

2017-03-06

Luni, 6 martie a.c., începând cu ora 09.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la deschiderea cursurilor în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă şi a construirii planurilor de continuitate. Cursurile sunt organizate de către Federal Emergency Management Agency (FEMA) din Statele Unite ale Americii şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 6-10 martie a.c. Această activitatea va fi găzduită de Clubul Excelsior.

 

40 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977

2017-03-03

Sâmbătă, 4 martie a.c., începând cu ora 10.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participat la Simpozionul intitulat „Evaluarea Integrată a Riscurilor Naturale din România” – 40 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Activitatea va fi găzduită de „Aula Magna” din cadrul Academiei Române.

 

Cooperare Romano-Norvegiana

2017-02-27

În perioada 27 februarie – 03 martie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, va participa la o întâlnire de lucru, în vederea stabilirii aspectelor necesare pentru elaborarea cererii de finanţare aferentă unui proiect ce va fi depus în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021. Acest eveniment se va desfăşura la sediul Directoratului Norvegian de Protecţie Civilă (DSB) din Tonsberg, Norvegia.

 

Evaluarea activitatii Politiei Romane

2017-02-22

Miercuri, 22 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Inspectoratul General al Poliţiei Romane.

 

Evaluarea activitatii DSU

2017-02-21

Astăzi, 21 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE şi prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, participă la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Reuniunea reprezentantilor comunelor membre ale A.CO.R

2017-02-21

Astăzi, 21 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la cea de-a XX-a sesiune ordinară, cu caracter jubiliar, a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România. La această activitate s-au dezbătut problemele cu care se confruntă comunele din România şi, implicit, autorităţile administraţiei publice locale ale acestora.

 

Bilantul Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”

2017-02-16

Astăzi, 16 februarie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Mihai Cezar DAMIAN, a participat la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

 

Evaluarea activitatii Jandarmeriei Romane

2017-02-15

Miercuri, 15 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

 

Evaluarea activitatii Politiei de Frontiera

2017-02-14

Astăzi, 14 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră Romane.

 

Evaluarea activitatii ISU Valcea

2017-02-10

Vineri, 10 februarie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, participă la evaluarea activităţii desfăşurată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea în anul 2016.

 

Evaluarea activitatii ISU Constanta

2017-02-10

Astăzi, 10 februarie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Mihai Cezar DAMIAN, participă la evaluarea activităţii desfăşurată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa în anul 2016.

 

Evaluarea activitatii CNPPMSU şi USISU

2017-02-10

Astăzi, 10 februarie a.c., începănd cu ora 10.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la evaluarea activităţii desfăşurată de Centrul Naţional de Perfecţionare a Pregătirii pentru Managementul Situaţiilor de Urgenţă în anul 2016. De asemenea, începănd cu ora 11.00, va participa la evaluare activităţii derulate de Unitatea Specială de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă - Ciolpani în anul 2016.

 

Evaluarea activitatii ISU Arad

2017-02-09

Astăzi, 09 februarie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, participă la evaluarea activităţii desfăşurată de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Vasile Goldiş” al judeţului Arad în anul 2016.

 

 
  • DACEA
  • Informare Preventiva
  • ASPR
 
 
 
  • EMERSYS
  • Logo Ziua Informarii Preventive
  • Schengen si CNAI
  • Schengen si CNAI