IGSU

Manifestări dedicate Zilei Naționale a României

2018-11-29

Sâmbătă, 01 decembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, va participa la paradele militare prilejuite de aniversarea Zilei Naționale a României, de la Arcul de Triumf din Capitală (ora 10.00) și din municipiul Focșani, județul Vrancea (ora 16.00).

 

O nouă subunitate de intervenție în județul Bacău

2018-11-09

Sâmbătă, 10 noiembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, va participa la festivitatea prilejuită de operaționalizarea Pichetului de Pompieri Sascut, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. Constantin Ene” al județului Bacău.

 

Final de promoție la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești

2018-11-02

Astăzi, 02 noiembrie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel Cezar – Mihai DAMIAN, participă la ceremonia de acordare a gradelor militare „maistru militar clasa a IV-a” și „sergent major”, elevilor promoției 2018 „Centenarul Marii Uniri”, din cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

 

SARTISS 2018

2018-11-02

În zilele de 02 și 03 noiembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă, la Băile Felix (județul Bihor), la cea de-a X-a ediție a Conferinței Naționale de Medicină de Urgență și Salvări în Situații Speciale – SARTISS 2018.

 

Ziua Arhivelor Naționale

2018-10-31

Miercuri, 31 octombrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Arhivelor Naționale, eveniment ce se desfășoară la sediul instituției.

 

Ceremonie de predare – primire a comenzii la ISU Alba

2018-10-12

Vineri, 12 octombrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă, în municipiul Alba Iulia, la ceremonia prilejuită de predarea – primirea comenzii la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba.

 

Ceremonie de predare – primire a comenzii la ISU Maramureș

2018-09-28

Vineri, 28 septembrie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă, în municipiul Baia – Mare, la ceremonia prilejuită de predarea – primirea comenzii la nivelul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băsești” al judeţului Maramureș.

 

București – Reuniunea anuală a șefilor echipelor internaționale de căutare - salvare

2018-09-19

Miercuri, 19 septembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la deschiderea oficială a Reuniunii anuale a șefilor echipelor internaționale de căutare – salvare „INSARAG Team Leaders Meeting” și a Grupurilor de Lucru specializate pe pregătire, exerciții și aspecte medicale.

 

Competiția Națională de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat

2018-09-19

Astăzi, 19 septembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, a participat, în orașul Mioveni din județul Argeș, la festivitatea de deschidere a Competiției Naționale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat - etapa finală.

 

Etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

2018-08-29

În perioada 29 – 31 august a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI și prim - adjunctul acestuia, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la etapa finală a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă - ediţia 2018, găzduită de municipiul Iași.

 

Ziua Aniversara a ISU Bucuresti-Ilfov

2018-08-14

Astăzi, 14 august a.c.,ora 12:00, prim-adjunctul inspectorului general, colonel Daniel DRAGNE, va participa la simpozionul organizat cu prilejul Zilei Aniversare a ISU Bucureşti-Ilfov-18 august.

 

Proiect STREAM- Imbunatatirea managementului comun al riscurilor in zona transfrontaliera Romania-Bulgaria

2018-08-07

Astăzi, prim-adjunctul împreună cu adjunctul inspectorului general, colonel Daniel DRAGNE şi colonel Cezar DAMIAN au participat la deschiderea oficială a proiectului STREAM România-Bulgaria-Eficientizarea acţiunilor comune de răspuns în cazul situaţiilor de urgenţă.

 

Investire în funcţie a inspectorului şef ISU Dâmboviţa

2018-08-06

Astăzi, 6 august a.c., inspectorul general al IGSU, Dan-Paul IAMANDI va participa la activitatea de investire în funcţie a inspectorului şef al ISU Dâmboviţa.

 

Operaţionalizarea motocicletelor SMURD laşi

2018-08-03

Astăzi, inspectorul general al IGSU, general de brigadă Dan-Paul IAMANDI, va participa la Iaşi, la activitatea prilejuită de operaţionalizarea motocicletelor SMURD, menite să asigure răspunsul de urgenţă la solicitările cetăţenilor.

 

Deschiderea oficiala a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare si Private pentru Situatii de Urgenta

2018-08-02

Astăzi, 2 august a.c., inspectorul general al IGSU, Dan-Paul IAMANDI va participa la deschiderea Concursurilor Serviciilor Voluntare si Private pentru Situaţii de Urgenţă, etapa naţională, la Braşov.

 

Investire în funcţie a inspectorului şef ISU Covasna

2018-08-02

Astăzi, 2 august a.c., inspectorul general al IGSU, Dan-Paul IAMANDI va participa la activitatea de investire în funcţie a inspectorului şef al ISU Covasna.

 

IGSU coordoneaza interventiile la posibilele situatii de urgenta-Untold

2018-08-02

Prim-adjunctul inspectorului general al IGSU, col.Daniel DRAGNE va participa la festivalul Untold, pentru o gestionare optima a posibilelor situatii de urgenta.

 

Ziua Poliției de Frontieră Române

2018-07-24

Marți, 24 iulie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Poliției de Frontieră Române, eveniment găzduit de Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

 

Final de promoție la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești

2018-07-20

Astăzi, 20 iulie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la festivitatea de acordare a primului grad militar elevilor promoţiei iulie 2018, din cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

 

O nouă promoţie de pompieri salvatori

2018-07-13

Mâine, 14 iulie a.c., prim-adjunctul inspectorului general, colonel Daniel Dragne, va participa la ceremonia de avansare în grad a Promoției 2018 a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”, din care fac parte si absolvenţii Facultăţii de Pompieri.