IGSU

Inaugurare punct de lucru Maxineni

2018-06-15

Sâmbătă, 16 iunie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participat la ceremonialul militar religios cu prilejul operaționalizării Punctului de Lucru Măxineni din județul Brăila.

 

Exercițiul Național “Alutus 2018“

2018-06-14

Joi, 14 iunie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la Exercițiul Național “Alutus 2018” privind gestionarea consecințelor unui accident chimic major cu efecte înafara amplasamentului, la un obiectiv sursă de risc. Activitatea se desfășoară în perioada 13-14 iunie a.c., în județul Vâlcea.

 

Modernizarea sediului ISU Alba

2018-06-08

Astăzi, 08 iunie a.c., începând cu ora 11.00, prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la o recepție festivă a investiției „mansardarea și reabilitarea termică” a sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba.

 

Inaugurare punct de lucru in judetul Salaj

2018-06-08

Astăzi, 08 iunie a.c., începând cu ora 17.00, prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la ceremonialul militar religios cu prilejul operaționalizării Punctului de Lucru Sărmășag. Această activitate se va desfășurat în localitatea Sărmășag, județul Sălaj.

 

Inaugurare punct de lucru Padina in judetul Buzau

2018-05-20

Astăzi, 20 mai a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la ceremonialul militar religios cu prilejul operaționalizării Punctului de Lucru Padina. Această activitate s-a desfășurat în localitatea Padina, județul Buzău.

 

Alaturi de cetateni in judetul Dambovita

2018-05-18

Astăzi, 18 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan-Paul IAMANDI, a participat la o întâlnire de lucru cu reprezentanții structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din județul Dâmbovița.

 

ELSEDIMA 2018

2018-05-17

În perioada 17-18 mai a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la cea de-a XII-a ediție a Conferinței Internaționale „Legislație de Mediu, Ingineria Siguranței și Managementul Dezastrelor” – ELSEDIMA 2018 cu tema „Reducerea riscului de dezastre pentru societăți sustenabile”, organizată în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj – Napoca.

 

Consultare publica pe marginea proiectului ”Managementul riscului la dezastre”

2018-05-16

Astăzi, 16 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan-Paul IAMANDI și prim-adjunctul acestuia, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la o întâlnire privind consultarea publică a Cadrului de Management de Mediu și Social ce vizează Proiectul ”Managementul riscului la dezastre”. Această activitate are loc la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București – Ilfov.

 

Cooperare in domeniul situatiilor de urgenta

2018-05-15

Marți, 15 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan-Paul IAMANDI, va participa la o întâlnire de lucru, în cadrul căreia va fi semnat proiectul de finanțare “Eficientizarea acțiunilor comune de răspuns în situații de urgență”. Această activitate este găzduită de Biroul Regional pentru Cooperare transfrontalieră Călărași pentru granița România - Bulgaria.

 

Ziua SMURD Bucuresti

2018-05-14

Astăzi, 14 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan-Paul IAMANDI, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea a 10 ani de la operaționalizarea SMURD București. Această activitate are loc la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Dealul Spirii” București – Ilfov.

 

Etapa Finala a Campionatului de Atletism si Cros

2018-05-10

În perioada 10-11 mai a.c., prim adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la Etapa Finală a Campionatului de Atletism și Cros – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România. Evenimentul se desfășoară pe Stadionul Municipal „Nicolae Dobrin” din municipiul Pitești, județul Argeș.

 

Aniversarea Zilei ANRSPS

2018-04-26

Astăzi, 26 aprilie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan-Paul IAMANDI, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Administrației Naționale a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale.

 

Eveniment dedicat Centenarului Marii Uniri

2018-04-19

Joi, 19 aprilie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, a participat la evenimentul “O viață cât un centenar”, dedicat românilor născuți în anul Marii Uniri și găzduit de Ministerul Afacerilor Interne.

 

Ziua Inspectoratului General pentru Imigrări

2018-04-12

Astăzi, 12 aprilie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Inspectoratului General pentru Imigrări. Evenimentul are loc la sediul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.

 

Ceremonie Ziua Jandarmeriei

2018-04-03

Marți, 03 aprilie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan IAMANDI, participă la Ceremonia prilejuită de aniversarea a 168 de ani de la întemeierea Jandarmeriei Române. Cu această ocazie, începând cu ora 09.00, în Parcul Carol din Capitală va avea loc Ceremonia decorării drapelului de luptă al IGJR, iar la ora 11.00 va fi dezvelit bustul domnitorului Grigore Alexandru Ghica din curtea sediului Jandarmeriei.

 

Inaugurare Poligon de pregătire în Făgăraș

2018-03-30

La sfârșitul acestei săptămâni are loc inaugurarea Poligonului de Antrenament și Pregătire de Specialitate Brașov - Făgăraș, eveniment la care va participa prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE.

 

Aniversarea Zilei Politiei Romane

2018-03-22

Astăzi, 22 martie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Poliţiei Române, activitate găzduită de Cercul Militar Naţional.

 

EXERCITIU MODEX EU MONTANA 2018

2018-03-22

În perioada, 20-22 martie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cezar DAMIAN, participă la activitățile organizate cu ocazia Zilei Distinșilor Vizitatori, din cadrul exercițiului de reclasificare a echipei de căutare - salvare urbană de nivel mediu din Turcia (AKUT TURKEY), în localitatea Sofia din Bulgaria.

 

Conferință în cadrul Proiectului RO-RISK

2018-03-12

În perioada 11-13 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan-Paul IAMANDI și prim-adjunctul acestuia, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la „Conferința Științifică pe tema rezultatelor proiectului și continuarea procesului de evaluare a riscurilor”, găzduită de municipiul Sibiu. Această activitate se înscrie în seria evenimentelor derulate în cadrul proiectului „Evaluarea riscului la dezastre la nivel Național (RO-RISK)”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă 2014-2020.

 

Depunerea jurământului militar

2018-03-09

Astăzi, 09 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan-Paul IAMANDI, participă la Ceremonia depunerii jurământului militar de către elevii din cadrul Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

 

 
  • DACEA
  • Informare Preventiva
  • ASPR
 
 
 
  • EMERSYS
  • Logo Ziua Informarii Preventive
  • Schengen si CNAI
  • Schengen si CNAI