IGSU

CEREMONIE DE PREDAREA COMENZII LA ISU GORJ

2017-06-16

Vineri, 16 iunie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, participă la festivitatea de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Lt. Col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj.

 

Ceremonie de predarea comenzii la ISU Vrancea

2017-06-08

Astăzi, 08 iunie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Mihai Cezar DAMIAN, participă la ceremonia militară cu ocazia predării-primirii „Drapelului de luptă” și a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea. Această schimbare în comanda inspectoratului are loc ca urmare a trecerii în rezervă a colonelului BALLA Viorel.

 

IN MEMORIAM slt. (pm) Razvan-Dumitru LUCHIAN

2017-06-06

Astăzi, 6 iunie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel Daniel DRAGNE, a participat la ceremonialul militar organizat în cinstea eroului pompier slt.(pm) Răzvan-Dumitru LUCHIAN, căzut la datorie în urmă cu un an. În memoria lui, astăzi a fi dezvelit monumentul ridicat în curtea Gărzii de Intervenție Măgurele, unitate în cadrul căreia colegul nostru și-a dus la îndeplinire menirea de salvator.

 

Ziua Directiei Generale Anticoruptie

2017-05-30

Marţi, 30 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la aniversarea Zilei Direcției Generale Anticorupție, eveniment ce a avut loc la sediul central al unității.

 

CANCUN - Conferinta in domeniul reducerii riscului la dezastre

2017-05-22

În perioada, 21-26 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la Conferința Platformei Globale pentru Reducerea Riscului la Dezastre, eveniment ce se va desfăşura în Cancun, Mexic. Această activitate constituie un bun prilej dezvoltarea parteneriatelor și măsurarea progresului în implementarea instrumentelor internaționale pentru reducerea riscurilor la dezastre.

 

CEREMONIE DE PREDAREA COMENZII LA ISU COVASNA

2017-05-12

Vineri, 12 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la festivitatea de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna. Această schimbare în comanda inspectoratului are loc ca urmare a trecerii în rezervă a colonelului Gyorgy Alfons GHEORGHE.

 

Comitetului de Planificare a Urgențelor Civile al NATO

2017-05-10

În perioada, 10-11 mai a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, va participa la reuniunea plenară a Comitetului de Planificare a Urgențelor Civile (CEPC). Acest eveniment se va desfășura la sediul NATO din Bruxelles, Belgia. În cadrul ședinței de lucru vor fi dezbătute subiecte referitoare la modul de îmbunătățire a rezilienței și pregătirii civile, la nivel național și identificarea surselor de finanțare necesare pentru îndeplinirea obiectivelor.

 

Inaugurare punct de lucru Lechinta in judetul Bistrita-Nasaud

2017-05-05

Sâmbătă, 06 mai a.c., începând cu orele 11.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la festivitatea de inaugurare a Punctului de Lucru Lechința. Această activitate se va desfășura în comuna Lechința, județul Bistrița-Năsăud.

 

Malta - Reuniunea in domeniul urgentelor civile

2017-04-25

În perioada, 26-27 aprilie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la cea de-a 38-a Reuniune a Directorilor Generali de Protecţie Civilă din Uniunea Europeană, Zona Economică Europeană şi Ţările Candidate, eveniment ce se va desfăşura în St. Julian, Malta. Această activitate constituie un bun prilej pentru schimbul de opinii şi bune practici în domeniul urgenţelor civile.

 

Inaugurare punct de lucru SMURD in judetul Salaj

2017-04-23

Astăzi, 23 aprilie a.c., inspectorul general al IGSU, colonel Daniel Dragne, a participat la inaugurarea punctului de lucru SMURD din comuna Sărmășag, județul Sălaj. Înființarea acestei subunități va reduce timpul de răspuns pentru acordarea primului ajutor calificat atât în comuna Sărmășag, cât și în localitățile limitrofe din județul Satu Mare.

 

Vizita delegaţie Indonezia

2017-04-19

Astăzi, 19 aprilie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, a participat la o întâlnire oficială cu o delegaţie parlamentară din Indonezia. Această activitate s-a desfăşurat la sediul Ministerului Afacerilor Interne şi a avut ca scop principal realizarea schimbului de experienţă şi consolidarea cooperării structurilor din cele două ţări cu responsabilităţi pe linia gestionării situaţiilor de urgenţă şi a dezastrelor. De asemenea, începând cu orele 12.00, delegaţia a efectuat o vizită de lucru la sediul ISU Bucureşti-Ilfov, unde le-a fost prezentată o expoziţie de echipamente şi tehnică militară.

 

Inaugurare centru de pregatire la Orastie

2017-04-03

Luni, 03 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea de inaugurare a Centrului de antrenament și pregătire de specialitate a pompierilor, organizat în incinta Detașamentului de Pompieri Orăștie din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara.

 

Aniversarea Zilei Jandarmeriei Romane

2017-04-03

Astăzi, 03 aprilie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Jandarmeriei Române.

 

Vizita de documentare la ISU Suceava

2017-04-03

În cursul zilei de astăzi, 03 aprilie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Mihai Cezar DAMIAN, efectuează o vizită de lucru pentru stabilirea detaliilor tehnice în vederea extinderii şi dotării Centrului de antrenament si pregătire de specialitate Siret al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

 

Bune practici la Summit-ul NATO 2017

2017-03-28

Marţi, 28 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la Seminarul Grupului Comun de Planificare al NATO în domeniul rezilienţei şi pregătirii urgenţelor civile. Scopul acestui seminar este de a oferi oportunitatea analizării bunelor practici din domeniu, precum şi progresele făcute în îndeplinirea celor şapte cerinţe de bază ale NATO pentru creşterea rezilienţei. Această activitate este găzduită de Palatul Parlamentului.

 

Bune practici la Summit-ul NATO 2017

2017-03-28

Marţi, 28 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la Seminarul Grupului Comun de Planificare al NATO în domeniul rezilienţei şi pregătirii urgenţelor civile. Scopul acestui seminar este de a oferi oportunitatea analizării bunelor practici din domeniu, precum şi progresele făcute în îndeplinirea celor şapte cerinţe de bază ale NATO pentru creşterea rezilienţei. Această activitate este găzduită de Palatul Parlamentului.

 

Aniversarea Zilei Politiei Romane

2017-03-24

În cursul zilei de vineri, 24 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Poliţiei Române, activitate găzduită de Cercul Militar Naţional.

 

Intalnirea anuala a prefectilor şi subprefectilor din Romania

2017-03-16

Joi, 16 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la întâlnirea anuală a prefecţilor şi subprefecţilor din România. Această activitate este găzduită la Târgu Mureş.

 

Evaluarea activitatii Ministerului Afacerilor Interne

2017-03-15

Astăzi, 15 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Ministerul Afacerilor Interne.

 

GRUP DE LUCRU INTERINSTITUŢIONAL

2017-03-15

Miercuri, 15 martie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, coordonează grupul de lucru interinstituţional pentru stabilirea şi implementarea resurselor aferente cerinţei „Capacitatea de gestionare eficientă a deplasării necontrolate a populaţiei”.

 

 
  • DACEA
  • Informare Preventiva
  • ASPR
 
 
 
  • EMERSYS
  • Logo Ziua Informarii Preventive
  • Schengen si CNAI
  • Schengen si CNAI