IGSU

Noi dotări pentru pompierii timișeni

2017-11-24

Astăzi, 24 noiembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la recepția autospecialei pentru intervenție și salvare de la înălțimi. Aceasta va intra în dotarea ISU Timiș și va contribui la îmbunătățirea activității de intervenție, derulată de salvatorii timișeni.

 

Bulgaria – Reuniune în domeniul urgențelor civile

2017-11-23

În perioada 23-24 noiembrie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cristian RADU, participă la ședința comitetului de conducere din cadrul proiectului „D-EMERSYS – Intervenția rapidă în cazul situațiilor de urgență generate de accidente CBRN pe fluviul Dunărea”, în localitatea Veliko Tarnovo, din Bulgaria.

 

Bruxelles - Reuniunea in domeniul urgenţelor civile

2017-11-15

În perioada 15-16 noiembrie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cristian RADU, participă la Reuniunea Plenară a Comitetului de Planificare a Urgenţelor Civile al NATO (CEPC), eveniment găzduit de capitala Belgiei. Această activitate constituie un bun prilej pentru schimbul de opinii şi bune practici în domeniul urgenţelor civile.

 

Depunerea juramantului militar la Scoala de Pompieri

2017-11-10

Vineri, 10 noiembrie a.c., începând cu ora 10.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la ceremonia depunerii jurământului militar de către elevii anului I ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești.

 

Inaugurare punct de lucru Naruja in judetul Vrancea

2017-10-29

Astăzi, 29 octombrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel Dragne, a participat la ceremonialul militar religios cu prilejul operaționalizării Punctului de Lucru Năruja. Această activitate s-a desfășurat în localitatea Năruja, județul Vrancea.

 

Schimb de bune practici

2017-10-16

Astăzi, 16 octombrie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cristian RADU, participă la Conferința Internațională Fenomene meteo extreme și sisteme de avertizare în contextul managementului riscului dezastrelor naturale. Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Săptămâna adaptării la schimbările climatice”, de către Administrația Națională de Meteorologie în colaborare cu diverși parteneri.

 

Conferința Națională de Medicină de Urgență și Salvări în Situații Speciale

2017-10-11

În perioada următoare, prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cristian RADU, participă la Conferința Națională de Medicină de Urgență și Salvări în Situații Speciale „Search & Rescue 2017”, eveniment desfășurat la Băile Felix.

 

Inaugurare punct de lucru Draganesti Vlasca in judetul Teleorman

2017-10-06

Astăzi, 06 octombrie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cristian RADU, participă la ceremonialul militar religios cu prilejul operaționalizării Punctului de Lucru Drăgănești Vlașca. Această activitate se desfășoară în localitatea Drăgănești Vlașca, județul Teleorman.

 

Reuniunea cadrelor militare in rezerva și in retragere

2017-10-05

Astăzi, 05 octombrie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Mihai Cezar DAMIAN, participă la ședința Colegiului Central al Asociației Naționale a Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere din Ministerul Afacerilor Interne. Această activitate se desfășoară la Centrul Cultural al MAI.

 

EXERCITIU OLTENIA 2017

2017-10-05

Joi, 05 octombrie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cristian RADU, participă, în județul Dolj, la Exercițiul Național de Protecție și Intervenție Radiologică „Oltenia 2017”.

 

Ceremonia de predare – primire a comenzii la ISU Maramures

2017-10-02

Astăzi, 02 octombrie a.c., prim - adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cristian RADU, a participat la festivitatea de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Gheorghe Pop de Băsești” al judeţului Maramureș.

 

ESTONIA - Reuniunea in domeniul urgentelor civile

2017-10-02

În perioada, 02-04 octombrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la cea de-a 39-a Reuniune a Directorilor Generali de Protecţie Civilă din Uniunea Europeană, Zona Economică Europeană şi Statele Candidate, eveniment ce se va desfăşura în orașul estonian Tallinn. Această activitate constituie un bun prilej pentru schimbul de opinii şi bune practici în domeniul urgenţelor civile.

 

Inaugurare punct de lucru Flamanzi in judetul Botosani

2017-10-01

Duminică, 01 octombrie a.c., începând cu orele 11.30, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la festivitatea de inaugurare a Punctului de Lucru Flămânzi. Această activitate s-a desfășurat în orașul Flămânzi, județul Botoșani.

 

Depunerea juramantului la Academia de Politie

2017-09-29

Vineri, 29 septembrie a.c., începând cu ora 09.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la ceremonia depunerii jurământului militar de către studenții anului I ai Academiei de Poliție „A.I. Cuza” București.

 

Germania – Exercițiu medical „VIGOROUS WARRIOR 2017”

2017-09-15

Vineri, 15 septembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la activitățile organizate cu ocazia Zilei Distinșilor Vizitatori, din cadrul exercițiului medical organizat de către MILMED COE, în perioada 04-22.09.2017, în localitatea Lehnin din Germania. Acest exercițiul vizează verificarea și îmbunătăţirea cooperării echipajelor de intervenție într-un mediu multinaţional, precum și perfecționarea planurilor de răspuns la urgențe.

 

Motociclete SMURD pentru pompierii clujeni

2017-08-30

Astăzi, 30 august a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat, în municipiul Cluj-Napoca, la operaționalizarea a două motociclete SMURD de intervenție urbană, destinate acordării primului ajutor în situații de urgență. Acestea vor intra în dotarea ISU Cluj și vor contribui la îmbunătățirea activității de intervenție de tip SMURD, derulată de salvatorii clujeni.

 

Competiția Mondială de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat

2017-08-30

Astăzi, 30 august a.c., începând cu ora 19.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la deschiderea oficială a Competiției Mondiale de Descarcerare și de Acordare a Primului Ajutor Calificat, eveniment organizat în municipiul Târgu Mureș. Întrecerea, găzduită în premieră de România, reunește cele mai bune echipe în descarcerare și prim ajutor calificat din 16 țări.

 

Ceremonie de predarea comenzii la ISU Buzau

2017-08-28

Astăzi, 28 august a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, a participat la festivitatea de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupașcu” al judeţului Buzău.

 

Etapa Națională a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

2017-08-23

Astăzi, 23 august a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. ing. Daniel DRAGNE, a participat, în municipiul Iași, la festivitatea de deschidere a Etapei Naționale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

 

173 de ani de existență a pompierilor bucureșteni

2017-08-18

Astăzi, 18 august a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. ing. Daniel DRAGNE, participă, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov, la simpozionul dedicat aniversării a 173 de ani de la înființarea primei formațiuni de pompieri militari din Capitală.

 

 
  • DACEA
  • Informare Preventiva
  • ASPR
 
 
 
  • EMERSYS
  • Logo Ziua Informarii Preventive
  • Schengen si CNAI
  • Schengen si CNAI