IGSU

Evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență București - Ilfov

2019-02-14

Joi, 14 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” București – Ilfov.

 

Barcelona - Reuniune a Directorilor Generali de Protecție Civilă

2019-02-11

În perioada 11 – 12 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă, în Barcelona (Spania), la cea de-a 3-a Reuniune a Directorilor Generali de Protecție Civilă din cadrul Uniunii pentru Mediterana (UfM). Această întâlnire are drept scop facilitarea discuțiilor referitoare la ajutorul umanitar oferit de țările membre și provocările managementului dezastrelor.

 

Evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Iași

2019-02-08

Astăzi, 08 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Mihail Grigore Sturdza” al judeţului Iași.

 

Evaluarea activității din anul 2018 a Inspectoratelor pentru Situații de Urgență ale județelor Harghita și Mureș

2019-02-06

Miercuri, 06 februarie a.c., începând cu ora 09.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltul” al judeţului Harghita, iar de la ora 14.00 va fi prezent la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureș.

 

Evaluarea activității din anul 2018 a Inspectoratelor pentru Situații de Urgență ale județelor Neamț și Bacău

2019-02-05

Marți, 05 februarie a.c., începând cu ora 09.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamț, iar de la ora 14.00 va fi prezent la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău.

 

Baia Mare - Conferință în domeniul medicinii de urgență

2019-02-01

În perioada 01 – 02 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă, în municipiul Baia Mare, la cea de-a IV – a ediție a Conferinței “Medicina de Urgență AZI”. Acest eveniment reunește reprezentanţi din lumea medicală şi din structurile responsabile cu gestionarea situaţiilor de urgenţă, din întreaga țară, dar și din străinătate.

 

Evaluarea activității Bazei pentru Logistică a IGSU

2019-01-31

Joi, 31 ianuarie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cezar – Mihai DAMIAN, participă, în municipiul București, la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Baza pentru Logistică, unitate subordonată Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

 

Evaluarea activității din anul 2018 a Inspectoratelor pentru Situații de Urgență ale județelor Botoșani și Suceava

2019-01-29

Astăzi, 29 ianuarie a.c., începând cu ora 09.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al judeţului Botoșani, iar de la ora 14.00 va fi prezent la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

 

Evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Călărași

2019-01-23

Miercuri, 23 ianuarie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cezar – Mihai DAMIAN, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Barbu Știrbei” al judeţului Călărași.

 

Manifestări dedicate sărbătoririi a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române

2019-01-23

Joi, 24 ianuarie a.c., începând cu ora 10.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, va participa la ceremonialul depunerii de coroane de flori la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza, eveniment găzduit de Academia de Poliție “Al. I. Cuza” din municipiul București, iar de la ora 15.00 va fi prezent la ceremonia militară organizată cu acest prilej în Piața Unirii din municipiul Focșani, județul Vrancea.

 

Evaluarea activității Bazei de Reparații a Tehnicii de Intervenție Dragalina

2019-01-22

Marți, 22 ianuarie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Cezar – Mihai DAMIAN, participă, în județul Călărași, la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Baza de Reparații a Tehnicii de Intervenție Dragalina, unitate subordonată IGSU.

 

Evaluarea activității Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Brăila

2019-01-22

Astăzi, 22 ianuarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă la evaluarea activităţii desfăşurate în anul 2018 de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dunărea” al judeţului Brăila.

 

Evaluarea activitatii in anul 2018 a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dolj si a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Mehedinti

2019-01-11

Astazi, 11 ianuarie a.c., adjunctul inspectorului general al IGSU, colonel Cezar-Mihai DAMIAN, va participa la evaluarea activitatii in anul 2018 a ISU DJ si ISU MH.

 

Evaluarea activitatii in anul 2018 a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Dambovita si a Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arges

2019-01-09

Astazi, 09 ianuarie a.c., adjunctul inspectorului general al IGSU, colonel Cezar-Mihai DAMIAN, va participa la evaluarea activitatii in anul 2018 a ISU DB si ISU AG.

 

Jur credință patriei mele!

2018-12-20

Vineri, 21 decembrie a.c., la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești va avea loc ceremonia depunerii jurământului militar de către elevii instituției de învățământ, festivitate la care Inspectoratul General pentru Situații de urgență va fi reprezentat de colonel Cristian Radu, șeful Centrului Operațional Național.

 

Conferinta de promovare a Cadrului Comun de Autoevaluare

2018-12-12

Astazi,12 decembrie a.c., inspectorul general al IGSU, general de brigada Dan-Paul IAMANDI, va participa la Conferința de promovare a Cadrului Comun de Autoevaluare (CAF), privind managementul performant și unitar la nivelul Ministerului Afacerilor Interne pentru serviciile de urgență. Acest eveniment va avea loc la Rin Grand Hotel.

 

Manifestări dedicate Zilei Naționale a României

2018-11-29

Sâmbătă, 01 decembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, va participa la paradele militare prilejuite de aniversarea Zilei Naționale a României, de la Arcul de Triumf din Capitală (ora 10.00) și din municipiul Focșani, județul Vrancea (ora 16.00).

 

O nouă subunitate de intervenție în județul Bacău

2018-11-09

Sâmbătă, 10 noiembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, va participa la festivitatea prilejuită de operaționalizarea Pichetului de Pompieri Sascut, din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Mr. Constantin Ene” al județului Bacău.

 

Final de promoție la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești

2018-11-02

Astăzi, 02 noiembrie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel Cezar – Mihai DAMIAN, participă la ceremonia de acordare a gradelor militare „maistru militar clasa a IV-a” și „sergent major”, elevilor promoției 2018 „Centenarul Marii Uniri”, din cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești.

 

SARTISS 2018

2018-11-02

În zilele de 02 și 03 noiembrie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, general de brigadă Dan – Paul IAMANDI, participă, la Băile Felix (județul Bihor), la cea de-a X-a ediție a Conferinței Naționale de Medicină de Urgență și Salvări în Situații Speciale – SARTISS 2018.