IGSU

Inaugurare punct de lucru SMURD in judetul Salaj

2017-04-23

Astăzi, 23 aprilie a.c., inspectorul general al IGSU, colonel Daniel Dragne, a participat la inaugurarea punctului de lucru SMURD din comuna Sărmășag, județul Sălaj. Înființarea acestei subunități va reduce timpul de răspuns pentru acordarea primului ajutor calificat atât în comuna Sărmășag, cât și în localitățile limitrofe din județul Satu Mare.

 

Vizita delegaţie Indonezia

2017-04-19

Astăzi, 19 aprilie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, a participat la o întâlnire oficială cu o delegaţie parlamentară din Indonezia. Această activitate s-a desfăşurat la sediul Ministerului Afacerilor Interne şi a avut ca scop principal realizarea schimbului de experienţă şi consolidarea cooperării structurilor din cele două ţări cu responsabilităţi pe linia gestionării situaţiilor de urgenţă şi a dezastrelor. De asemenea, începând cu orele 12.00, delegaţia a efectuat o vizită de lucru la sediul ISU Bucureşti-Ilfov, unde le-a fost prezentată o expoziţie de echipamente şi tehnică militară.

 

Inaugurare centru de pregatire la Orastie

2017-04-03

Luni, 03 aprilie a.c., începând cu ora 09.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea de inaugurare a Centrului de antrenament și pregătire de specialitate a pompierilor, organizat în incinta Detașamentului de Pompieri Orăștie din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Iancu de Hunedoara” al județului Hunedoara.

 

Aniversarea Zilei Jandarmeriei Romane

2017-04-03

Astăzi, 03 aprilie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Jandarmeriei Române.

 

Vizita de documentare la ISU Suceava

2017-04-03

În cursul zilei de astăzi, 03 aprilie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Mihai Cezar DAMIAN, efectuează o vizită de lucru pentru stabilirea detaliilor tehnice în vederea extinderii şi dotării Centrului de antrenament si pregătire de specialitate Siret al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

 

Bune practici la Summit-ul NATO 2017

2017-03-28

Marţi, 28 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la Seminarul Grupului Comun de Planificare al NATO în domeniul rezilienţei şi pregătirii urgenţelor civile. Scopul acestui seminar este de a oferi oportunitatea analizării bunelor practici din domeniu, precum şi progresele făcute în îndeplinirea celor şapte cerinţe de bază ale NATO pentru creşterea rezilienţei. Această activitate este găzduită de Palatul Parlamentului.

 

Bune practici la Summit-ul NATO 2017

2017-03-28

Marţi, 28 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la Seminarul Grupului Comun de Planificare al NATO în domeniul rezilienţei şi pregătirii urgenţelor civile. Scopul acestui seminar este de a oferi oportunitatea analizării bunelor practici din domeniu, precum şi progresele făcute în îndeplinirea celor şapte cerinţe de bază ale NATO pentru creşterea rezilienţei. Această activitate este găzduită de Palatul Parlamentului.

 

Aniversarea Zilei Politiei Romane

2017-03-24

În cursul zilei de vineri, 24 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea prilejuită de aniversarea Zilei Poliţiei Române, activitate găzduită de Cercul Militar Naţional.

 

Intalnirea anuala a prefectilor şi subprefectilor din Romania

2017-03-16

Joi, 16 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la întâlnirea anuală a prefecţilor şi subprefecţilor din România. Această activitate este găzduită la Târgu Mureş.

 

Evaluarea activitatii Ministerului Afacerilor Interne

2017-03-15

Astăzi, 15 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Ministerul Afacerilor Interne.

 

GRUP DE LUCRU INTERINSTITUŢIONAL

2017-03-15

Miercuri, 15 martie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, coordonează grupul de lucru interinstituţional pentru stabilirea şi implementarea resurselor aferente cerinţei „Capacitatea de gestionare eficientă a deplasării necontrolate a populaţiei”.

 

Bune practici Romano-Japoneze

2017-03-13

Astăzi, 13 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la Conferinţa România-Japonia despre managementul dezastrelor. Scopul conferinţei este de a dezvolta cooperarea între cele două ţări, prin schimbul de experienţă în domeniul reducerii riscurilor la cutremure. Această activitate va fi găzduită de Biblioteca Centrală Universitară.

 

EXERCITIU EUROMODEX 2017

2017-03-10

Vineri, 10 martie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la Exerciţiul în teren pentru module de protecţie civilă pentru gestionarea inundaţiilor - EUROMODEX 2017, ce se va desfăşura în perioada 9-12 martie a.c. la Timişoara.

 

Expertii din SUA ii invata pe specialistii romani managementul dezastrelor

2017-03-06

Luni, 6 martie a.c., începând cu ora 09.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la deschiderea cursurilor în domeniul managementului situaţiilor de urgenţă şi a construirii planurilor de continuitate. Cursurile sunt organizate de către Federal Emergency Management Agency (FEMA) din Statele Unite ale Americii şi Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 6-10 martie a.c. Această activitatea va fi găzduită de Clubul Excelsior.

 

40 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977

2017-03-03

Sâmbătă, 4 martie a.c., începând cu ora 10.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participat la Simpozionul intitulat „Evaluarea Integrată a Riscurilor Naturale din România” – 40 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977. Activitatea va fi găzduită de „Aula Magna” din cadrul Academiei Române.

 

Cooperare Romano-Norvegiana

2017-02-27

În perioada 27 februarie – 03 martie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, va participa la o întâlnire de lucru, în vederea stabilirii aspectelor necesare pentru elaborarea cererii de finanţare aferentă unui proiect ce va fi depus în cadrul Mecanismului Financiar Norvegian 2014-2021. Acest eveniment se va desfăşura la sediul Directoratului Norvegian de Protecţie Civilă (DSB) din Tonsberg, Norvegia.

 

Evaluarea activitatii Politiei Romane

2017-02-22

Miercuri, 22 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Inspectoratul General al Poliţiei Romane.

 

Evaluarea activitatii DSU

2017-02-21

Astăzi, 21 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE şi prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, participă la şedinţa de evaluare a activităţii desfăşurate în anul 2016 de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă.

 

Reuniunea reprezentantilor comunelor membre ale A.CO.R

2017-02-21

Astăzi, 21 februarie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la cea de-a XX-a sesiune ordinară, cu caracter jubiliar, a Adunării generale a Asociaţiei Comunelor din România. La această activitate s-au dezbătut problemele cu care se confruntă comunele din România şi, implicit, autorităţile administraţiei publice locale ale acestora.

 

 
  • DACEA
  • Informare Preventiva
  • ASPR
 
 
 
  • EMERSYS
  • Logo Ziua Informarii Preventive
  • Schengen si CNAI
  • Schengen si CNAI