IGSU

Etapa Națională a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență

2017-08-23

Astăzi, 23 august a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. ing. Daniel DRAGNE, a participat, în municipiul Iași, la festivitatea de deschidere a Etapei Naționale a Concursurilor Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență.

 

173 de ani de existență a pompierilor bucureșteni

2017-08-18

Astăzi, 18 august a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, col. ing. Daniel DRAGNE, participă, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență București – Ilfov, la simpozionul dedicat aniversării a 173 de ani de la înființarea primei formațiuni de pompieri militari din Capitală.

 

Etapa națională a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență

2017-08-02

În perioada, 03-04 august a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la deschiderea etapei naționale a Concursurilor Profesionale ale Serviciilor Voluntare și Private pentru Situații de Urgență, organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu.

 

Avansarea promoţiei de ofiţeri 2017

2017-07-28

Astăzi, 28 iulie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, a participat la ceremonia de absolvire a Promoţiei 2017 a Academiei Tehnice Militare din Bucureşti.

 

EXERCITIU SABER GUARDIAN 17

2017-07-16

Duminică, 16 iulie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la Zilele Distinșilor Vizitatori (DVDs) organizate în cadrul exerciţiului multinațional „SABER GUARDIAN 17”.

 

Avansarea promoţiei de ofiţeri 2017

2017-07-14

Astăzi, 14 iulie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la ceremonia de absolvire a Promoţiei 2017 a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, prilej cu care va fi acordat primul grad de ofiţer absolvenţilor Facultăţii de Pompieri şi Poliţie.

 

O nouă promoţie de salvatori

2017-07-14

Vineri, 14 iulie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea acordării primului grad militar absolvenţilor Promoţiei 2017, calificarea subofiţeri de pompieri şi protecţie civilă, a Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

 

Inaugurare subunitate de pompieri Branesti

2017-07-13

Joi, 13 iulie a.c., începând cu orele 11.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la festivitatea de inaugurare a subunității de pompieri din Brănești. Această activitate se va desfășura în localitatea Brănești, județul Ilfov.

 

Slujba religioasa pentru pompierii valceni

2017-07-08

Sâmbătă, 08 iulie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la slujba religioasă de sfințirea icoanei Maicii Domnului Kazanskaia, eveniment ce a avut loc la Mănăstirea Sfântul Ioan Iacob – Țara Loviștei, din comuna Racovița, județul Vâlcea.

 

ZIUA DRAPELULUI NAȚIONAL

2017-06-26

Astăzi, 26 iunie a.c., începând cu ora 09.00, adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Mihai Cezar DAMIAN, participă, în Piața Tricolorului din București, situată în fața Cercului Militar Național, la manifestările prilejuite de Ziua Drapelului Național.

 

Cursuri de pregătire în domeniul situațiilor de urgență

2017-06-26

Luni, 26 iunie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, participă la deschiderea cursului de pregătire în domeniul situațiilor de urgență destinat reprezentanților instituției prefectului. Această activitate este găzduită de Centrul Național de Perfecționare a Pregătirii pentru Managementul Situațiilor de Urgență Ciolpani.

 

Bruxelles - Reuniunea Comitetului de Protectie Civila

2017-06-26

În perioada, 26-29 iunie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, va participa la Reuniunea Comitetului de Protecție Civilă din cadrul Comisiei Europene. Această activitate se va desfășura la sediul NATO din Bruxelles, Belgia.

 

CEREMONIE DE PREDAREA COMENZII LA ISU GORJ

2017-06-16

Vineri, 16 iunie a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, participă la festivitatea de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Lt. Col. Dumitru Petrescu” al judeţului Gorj.

 

Ceremonie de predarea comenzii la ISU Vrancea

2017-06-08

Astăzi, 08 iunie a.c., adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel Mihai Cezar DAMIAN, participă la ceremonia militară cu ocazia predării-primirii „Drapelului de luptă” și a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Anghel Saligny” al judeţului Vrancea. Această schimbare în comanda inspectoratului are loc ca urmare a trecerii în rezervă a colonelului BALLA Viorel.

 

IN MEMORIAM slt. (pm) Razvan-Dumitru LUCHIAN

2017-06-06

Astăzi, 6 iunie a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, colonel Daniel DRAGNE, a participat la ceremonialul militar organizat în cinstea eroului pompier slt.(pm) Răzvan-Dumitru LUCHIAN, căzut la datorie în urmă cu un an. În memoria lui, astăzi a fi dezvelit monumentul ridicat în curtea Gărzii de Intervenție Măgurele, unitate în cadrul căreia colegul nostru și-a dus la îndeplinire menirea de salvator.

 

Ziua Directiei Generale Anticoruptie

2017-05-30

Marţi, 30 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la aniversarea Zilei Direcției Generale Anticorupție, eveniment ce a avut loc la sediul central al unității.

 

CANCUN - Conferinta in domeniul reducerii riscului la dezastre

2017-05-22

În perioada, 21-26 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la Conferința Platformei Globale pentru Reducerea Riscului la Dezastre, eveniment ce se va desfăşura în Cancun, Mexic. Această activitate constituie un bun prilej dezvoltarea parteneriatelor și măsurarea progresului în implementarea instrumentelor internaționale pentru reducerea riscurilor la dezastre.

 

CEREMONIE DE PREDAREA COMENZII LA ISU COVASNA

2017-05-12

Vineri, 12 mai a.c., inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, a participat la festivitatea de predare-primire a comenzii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Mihai Viteazul” al judeţului Covasna. Această schimbare în comanda inspectoratului are loc ca urmare a trecerii în rezervă a colonelului Gyorgy Alfons GHEORGHE.

 

Comitetului de Planificare a Urgențelor Civile al NATO

2017-05-10

În perioada, 10-11 mai a.c., prim-adjunctul inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, locotenent colonel Cristian RADU, va participa la reuniunea plenară a Comitetului de Planificare a Urgențelor Civile (CEPC). Acest eveniment se va desfășura la sediul NATO din Bruxelles, Belgia. În cadrul ședinței de lucru vor fi dezbătute subiecte referitoare la modul de îmbunătățire a rezilienței și pregătirii civile, la nivel național și identificarea surselor de finanțare necesare pentru îndeplinirea obiectivelor.

 

Inaugurare punct de lucru Lechinta in judetul Bistrita-Nasaud

2017-05-05

Sâmbătă, 06 mai a.c., începând cu orele 11.00, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonel ing. Daniel DRAGNE, va participa la festivitatea de inaugurare a Punctului de Lucru Lechința. Această activitate se va desfășura în comuna Lechința, județul Bistrița-Năsăud.

 

 
  • DACEA
  • Informare Preventiva
  • ASPR
 
 
 
  • EMERSYS
  • Logo Ziua Informarii Preventive
  • Schengen si CNAI
  • Schengen si CNAI