IGSU
Revista protectia civila

Revista "PROTECTIA CIVILA contribuie la informarea specialistilor si a autoritatilor centrale si locale cu atributii in domeniu, a institutiilor, agentilor economici si a cetatenilor, in domeniul urgentelor civile. Fondata in 1993, publicatia apare in 6 editii anuale si are difuzare nationala, intr-un tiraj anual de peste 4.000 exemplare. Revista este realizata in colaborare de I.G.S.U. si Fundatia Centrul National APELL pentru Managementul Dezastrelor – CN APELL-RO si este disponibila atat in format tiparit, cat si on-line.

Revista ''PROTECȚIA CIVILĂ'' nr. 1/2017 Revista ''PROTECȚIA CIVILĂ'' nr. 1/2016 Revista ''PROTECȚIA CIVILĂ'' nr. 2/2015

Revista cuprinde articole, stiri si informatii referitoare la activitatile de protectie civila desfasurate de catre inspectoratele pentru situatii de urgenta, autoritati ale administratiei publice locale, agentii pentru protectia mediului, institutii de invatamant, agenti economici, alte institutii publice, asociatii si organizatii de profil. Publicatia cuprinde articole dedicate prevenirii, pregatirii si interventiei in situatii de urgenta, consultantei de specialitate, dezvoltarii regionale, evenimentelor importante interne si internationale din domeniu, legistatiei de profil, informatiilor de mediu si promovarii tehnicii specifice.

Agentii economici, institutiile si cetatenii care doresc abonamente se pot adresa Fundatiei CN APELL Romania; detalii privind modul de abonare si pretul revistei gasiti la www.revistaprotectiacivila.ro.

Comanda si plata abonamentelor se fac la Fundatia Centrul National APELL, cont nr. RO 78 BTRL 05101205 A72610 XX, deschis la Banca Transilvania, sucursala Turda, cod fiscal 21422709, cu mentiunea abonamente revista PROTECTIA CIVILA. Abonamentele pot fi comandate si retroactiv; rugam specificati la fax: 0264 – 315 464 adresa la care doriti sa primiti exemplarele comandate.

Caracterul multidisciplinar si interdisciplinar promovat prin materialele publicate solicita autorilor articole rezultate din activitatea de cercetare stiintifica, eseuri tehnico-stiintifice, de comunicare si informare, documentatii cu aplicabilitate directa in managementul situatiilor de urgenta si protectiei mediului.

Persoanele care doresc sa trimita articole spre publicare pot contacta redactia la adresele indicate in paginile web ale co-editorilor (vezi Contact)