IGSU

Unele persoane superstiţioase consideră ziua de "Marţi 13" o zi cu ghinion, dar noi vă spunem că nu este chiar aşa. De multe ori "ghinionul" ni-l facem şi singuri, prin lipsa informaţiilor. Putem preveni acest lucru, informându-ne, pentru că aşa cum spunea celebrul John Davison Rockefeller - "un om informat este un om puternic". Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a stabilit ca, începând cu anul 2011, fiecare dată de 13 ce pică marţea, să fie declarată "ZIUA INFORMĂRII PREVENTIVE".

PREVENIŢI GHINIONUL! - Marţi 13 mai 2014 - Ziua Informării Preventive.

Marti 13 Ziua Informarii Preventive Activităţi desfăşurate cu ocazia Zilei Informării Preventive 13 mai 2014PREVENIŢI GHINIONUL! - Marţi 13 august 2013 - Ziua Informării Preventive.

Marti 13 Ziua Informarii Preventive Ziua de "Marţi -13" este considerată de unele persoane superstiţioase, o zi cu ghinion, dar experienţa vieţii ne face să credem că este doar o superstiţie, nimic mai mult. Putem spune că “ghinionul”, de multe ori, ni-l facem şi singuri, prin lipsa de informare. Putem preveni acest lucru, informându-ne. Vă invităm să participaţi la Concursul "Prevenire - Siguranţă - Viaţă" organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 01 - 13 august 2013 Participă la concurs...