Comunicate de presa

 • Bilanțul pompierilor salvatori din ultimele 24 de ore

  Ziua de ieri, 23 martie a.c., a fost solicitantă pentru pompierii salvatori din întreaga țară, cele mai numeroase misiuni fiind derulate în zona București-Ilfov și în Argeș, Cluj, Bihor, Mureș și Galați.

 • Misiunile pompierilor salvatori din ultimele 24 de ore

  Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, descarcerarea, deblocarea sau salvarea persoanelor și animalelor din medii ostile vieții reprezintă doar câteva exemple dintre cele 1.522 misiuni desfășurate de salvatori, în ultimele 24 de ore (21.03.2023).

 • Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore

  Începutul acestei săptămâni (20.03.2023) s-a dovedit a fi unul solicitant pentru pompierii salvatori. Astfel, în cursul zilei de ieri, colegii noștri au intervenit în 1.586 de situații de urgență.

 • Peste 4.000 de misiuni gestionate de pompieri în acest weekend

  Pe parcursul acestui sfârșit de săptămână (17-20 martie a.c.), salvatorii au fost prezenți la datorie pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență produse la nivel național.

 • Zi plină pentru pompierii militari

  Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, descarcerare, deblocare sau salvare persoane și animale din medii ostile vieții reprezintă doar câteva exemple din cele 1.276 de misiuni desfășurate de salvatori, în ultimele 24 de ore.

 • Peste 1.400 situații de urgență gestionate la nivel național

  Stingerea incendiilor, acordarea de prim ajutor, descarcerarea, deblocarea sau salvarea persoanelor și animalelor din medii ostile vieții reprezintă doar câteva exemple dintre cele 1.491 misiuni desfășurate de salvatori, în ultimele 24 de ore.

 • Bilanțul misiunilor din ultimele 24 de ore

  Ziua de ieri, 28 februarie, a fost solicitantă pentru pompierii din întreaga țară, cele mai numeroase misiuni fiind derulate în zona București-Ilfov și în județele Timiș, Mureș, Cluj, și Brașov.

 • 1.203 de persoane au fost asistate medical de pompierii salvatori

  O pondere de peste 70% din totalul intervențiilor, la nivel național, din data de 27 februarie a.c., a constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD, 1.195 de cazuri din totalul de 1.640 de situații de urgență gestionate.